gotèk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gotèk Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦠꦺ ()ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. êngg ujar, kandha;









Kata kunci/keywords: arti gotèk, makna gotèk, definisi gotèk, tegese gotèk, tegesipun gotèk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.