gotong-royom

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gotong-royom Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦠꦺꦴ (to) (ng)ꦫꦺꦴ (ro)ꦪꦺꦴ (yo)ꦩ꧀ (m)

krama/ngoko

  1. tumandang ing gawe bêbarêngan.









Kata kunci/keywords: arti gotong-royom, makna gotong-royom, definisi gotong-royom, tegese gotong-royom, tegesipun gotong-royom
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org