grès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

grès Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫꦺꦱ꧀

krama/ngoko

  1. gès (katêranganing pangiris);









Kata kunci/keywords: arti grès, makna grès, definisi grès, tegese grès, tegesipun grèsBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org