grèsèk-grèsèk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

grèsèk-grèsèk
Lingga: (grèsèk)
krama/ngoko

  1. (utawa nggrèsèk) golèkturahan ing sawah utawa têgal sabakdane diênèni;
  2. golèk-golèk sakatêmune bae.








Kata kunci/keywords: arti grèsèk-grèsèk, makna grèsèk-grèsèk, definisi grèsèk-grèsèk, tegese grèsèk-grèsèk, tegesipun grèsèk-grèsèk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.