gra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gra (Kw)

  1. pucuk, puncak;
  2. bangêt
Kacocogna karo agra.








Kata kunci/keywords: arti gra, makna gra, definisi gra, tegese gra, tegesipun gra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.