grad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

grad (Wl) krama/ngoko

  1. gêrêt-gêrêtaning termotetêr;
  2. urut-urutaning dharahing ratu.








Kata kunci/keywords: arti grad, makna grad, definisi grad, tegese grad, tegesipun grad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org