grag-grog

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

grag-grog Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (ra)ꦒ꧀ (g)ꦒ꧀ (g)ꦫꦺꦴ (ro)ꦒ꧀ (g)

  1. pc swarane wowohan tiba, watuk lsp.









Kata kunci/keywords: arti grag-grog, makna grag-grog, definisi grag-grog, tegese grag-grog, tegesipun grag-grog
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org