grah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

grah Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (ra) (h)

krama/ngoko

  1. gêrah.









Kata kunci/keywords: arti grah, makna grah, definisi grah, tegese grah, tegesipun grah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.