gram

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gram Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (ra)ꦩ꧀ (m)

krama/ngoko

  1. (Wl) ukuran bobot sing abote padha karo bobote banyu rêsik 1 cm².









Kata kunci/keywords: arti gram, makna gram, definisi gram, tegese gram, tegesipun gram
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.