Menyang kontèn

gram

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

gram Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫ (gra)ꦩ꧀ (m)

krama/ngoko

  1. (Wl) ukuran bobot sing aboté padha karo boboté banyu resik 1 cm².








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gram, makna gram, definisi gram, tegese gram, tegesipun gram

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.