gramopun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gramopun Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (ra)ꦩꦺꦴ (mo)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. (Wl) somprèt muni dhewe.









Kata kunci/keywords: arti gramopun, makna gramopun, definisi gramopun, tegese gramopun, tegesipun gramopun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org