grana

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

grana Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫ (gra) (na)

  1. (Snk) ki irung.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti grana, makna grana, definisi grana, tegese grana, tegesipun grana

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.