grati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

grati Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (ra)ꦠꦶ (ti)

krama/ngoko

  1. brati.









Kata kunci/keywords: arti grati, makna grati, definisi grati, tegese grati, tegesipun grati
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.