grati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

grati Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫꦠꦶ

krama/ngoko

  1. brati.









Kata kunci/keywords: arti grati, makna grati, definisi grati, tegese grati, tegesipun gratiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org