gratis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

gratis Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫꦠꦶꦱ꧀

krama/ngoko

  1. (Wl) lêlahanan (tanpa mbayar).









Kata kunci/keywords: arti gratis, makna gratis, definisi gratis, tegese gratis, tegesipun gratis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org