gratis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gratis Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫꦠꦶꦱ꧀

krama/ngoko

  1. (Wl) lêlahanan (tanpa mbayar).









Kata kunci/keywords: arti gratis, makna gratis, definisi gratis, tegese gratis, tegesipun gratisBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org