Menyang kontèn

gratis

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

gratis Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫ (gra)ꦠꦶ (ti)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. (Wl) lelahanan (tanpa mbayar).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gratis, makna gratis, definisi gratis, tegese gratis, tegesipun gratis

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.