gratis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gratis Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (ra)ꦠꦶ (ti)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. (Wl) lêlahanan (tanpa mbayar).









Kata kunci/keywords: arti gratis, makna gratis, definisi gratis, tegese gratis, tegesipun gratis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.