grawira

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

grawira Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (ra)ꦮꦶ (wi) (ra)

  1. (Snk) (Kw) (agrawira) sena-pati.









Kata kunci/keywords: arti grawira, makna grawira, definisi grawira, tegese grawira, tegesipun grawira
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org