greja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

greja Cithakan:Prt krama/ngoko

  1. omah dianggo papan pasêmbahyangan tmr. agama Kristên;
  2. êngg bangsaning regol ing dalan cilik sing lumêbu ing desa;
  3. (manuk greja) araning manuk kalêbu bangsaning êmprit.








Kata kunci/keywords: arti greja, makna greja, definisi greja, tegese greja, tegesipun greja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org