grip

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

grip Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦶ (ri)ꦥ꧀ (p)

krama/ngoko

  1. (Wl) piranti dianggo nulis ing sabak.









Kata kunci/keywords: arti grip, makna grip, definisi grip, tegese grip, tegesipun grip
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org