grip

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

grip Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦶ (ri)ꦥ꧀ (p)

krama/ngoko

  1. (Wl) piranti dianggo nulis ing sabak.









Kata kunci/keywords: arti grip, makna grip, definisi grip, tegese grip, tegesipun grip
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.