grip

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

grip Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫꦶꦥ꧀

krama/ngoko

  1. (Wl) piranti dianggo nulis ing sabak.









Kata kunci/keywords: arti grip, makna grip, definisi grip, tegese grip, tegesipun gripBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org