grisi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

grisi Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦶ (ri)ꦱꦶ (si)

krama/ngoko

  1. risi;









Kata kunci/keywords: arti grisi, makna grisi, definisi grisi, tegese grisi, tegesipun grisi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.