grisi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

grisi Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫꦶꦱꦶ

krama/ngoko

  1. risi;









Kata kunci/keywords: arti grisi, makna grisi, definisi grisi, tegese grisi, tegesipun grisiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org