grita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

grita Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦶ (ri) (ta)

krama/ngoko

  1. ambên bayi nganggo tali.









Kata kunci/keywords: arti grita, makna grita, definisi grita, tegese grita, tegesipun grita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.