griyal-griyul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

griyal-griyul Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦶ (ri) (ya)ꦭ꧀ (l)ꦒ꧀ (g)ꦫꦶ (ri)ꦪꦸ (yu)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. mamah goal-gaul
Kacocogna karo griyul.








Kata kunci/keywords: arti griyal-griyul, makna griyal-griyul, definisi griyal-griyul, tegese griyal-griyul, tegesipun griyal-griyul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.