groda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

groda Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦺꦴ (ro) (da)

  1. br gurda.









Kata kunci/keywords: arti groda, makna groda, definisi groda, tegese groda, tegesipun groda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.