grogol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

grogol krama/ngoko

  1. magêri nganggo grogol;
  2. pasangan kidang mênjangan;








Kata kunci/keywords: arti grogol, makna grogol, definisi grogol, tegese grogol, tegesipun grogol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org