grojogan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

grojogan
Lingga: (grojog)

  1. banyu sing mancur gumrujug;
  2. araning wanguning omah
Kacocogna karo
  • gumrojog, grujug.








Kata kunci/keywords: arti grojogan, makna grojogan, definisi grojogan, tegese grojogan, tegesipun grojogan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.