grothal-grathul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

grothal-grathul Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦺꦴ (ro) (tha)ꦭ꧀ (l)ꦒ꧀ (g) (ra)ꦛꦸ (thu)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. gunêman (maca) ora lancar
Kacocogna karo grathul.








Kata kunci/keywords: arti grothal-grathul, makna grothal-grathul, definisi grothal-grathul, tegese grothal-grathul, tegesipun grothal-grathul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org