grubyug tembo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

grubyug tembo Aksara Jawa: ꦒꦿꦸꦧꦾꦸꦒ꧀ꦠꦺꦩ꧀ꦧꦺꦴ

  1. pr mèlu ombyaking akèh.








Kata kunci/keywords: arti grubyug tembo, makna grubyug tembo, definisi grubyug tembo, tegese grubyug tembo, tegesipun grubyug tembo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org