grup

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

grup Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦸ (ru)ꦥ꧀ (p)

krama/ngoko

  1. (Wl) golongan, pêpanthan.









Kata kunci/keywords: arti grup, makna grup, definisi grup, tegese grup, tegesipun grup
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org