grup

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

grup Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦸ (ru)ꦥ꧀ (p)

krama/ngoko

  1. (Wl) golongan, pêpanthan.









Kata kunci/keywords: arti grup, makna grup, definisi grup, tegese grup, tegesipun grup
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.