grup

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

grup Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫꦸ (gru)ꦥ꧀ (p)

krama/ngoko

  1. (Wl) golongan, pepanthan.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti grup, makna grup, definisi grup, tegese grup, tegesipun grup

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.