guguh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

guguh Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦒꦸ (gu) (h)

krama/ngoko

  1. êngg wis ompong kabèh (tuwa bangêt).









Kata kunci/keywords: arti guguh, makna guguh, definisi guguh, tegese guguh, tegesipun guguh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.