gugus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gugus Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦒꦸ (gu)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. gogos, padha gripis (marga gropok).








Kata kunci/keywords: arti gugus, makna gugus, definisi gugus, tegese gugus, tegesipun gugus

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.