gugus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gugus Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦒꦸ (gu)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. gogos, padha gripis (marga gropok).









Kata kunci/keywords: arti gugus, makna gugus, definisi gugus, tegese gugus, tegesipun gugus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org