guha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

guha Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu) (ha)

  1. (Snk) (Kw) guwa;









Kata kunci/keywords: arti guha, makna guha, definisi guha, tegese guha, tegesipun guha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.