gule

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gule Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦭꦺ (le)

krama/ngoko

  1. araning olah-olahan sing diolah iwak wêdhus nganggo duduh.








Kata kunci/keywords: arti gule, makna gule, definisi gule, tegese gule, tegesipun gule

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.