guli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

guli Aksara Jawa: ꦒꦸꦭꦶ

  1. êngg pc olèhe
Kacocogna karo gole, gulèk.








Kata kunci/keywords: arti guli, makna guli, definisi guli, tegese guli, tegesipun guliBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org