guli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

guli Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦭꦶ (li)

  1. êngg pc olèhe
Kacocogna karo gole, gulèk.








Kata kunci/keywords: arti guli, makna guli, definisi guli, tegese guli, tegesipun guli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.