gulung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gulung Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦭꦸ (lu) (ng)

krama/ngoko

  1. lintingan (lunthungan) gêdhe;









Kata kunci/keywords: arti gulung, makna gulung, definisi gulung, tegese gulung, tegesipun gulung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.