gumêmbrang ora adang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

gumêmbrang ora adang Aksara Jawa: ꦒꦸꦩꦼꦩ꧀ꦧ꧀ꦫꦁꦲꦺꦴꦫꦲꦢ
Lingga: (gêmbrang)

  1. pr kêkelangan êntèk-êntèkan.









Kata kunci/keywords: arti gumêmbrang ora adang, makna gumêmbrang ora adang, definisi gumêmbrang ora adang, tegese gumêmbrang ora adang, tegesipun gumêmbrang ora adang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org