gumbala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gumbala ki

  1. brêngos;
  2. êngg jenggot.








Kata kunci/keywords: arti gumbala, makna gumbala, definisi gumbala, tegese gumbala, tegesipun gumbala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org