gumêdhe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gumedhe)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gumêdhe Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦩꦼ ()ꦝꦺ (dhe)

krama/ngoko

  1. umuk, pambêkan
Kacocogna karo gêdhe.








Kata kunci/keywords: arti gumêdhe, makna gumêdhe, definisi gumêdhe, tegese gumêdhe, tegesipun gumêdhe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.