Menyang kontèn

gedhé

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

ngoko
Krama ageng
Ngoko gedhé
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
Tembung sipat

gedhé [[gé^ꦝꦺ|gé^ (gé^)ꦝꦺ (dhé)]]

  1. kb cilik
  2. akèh banyuné tmr. kali;
  3. akèh, banget keladuk tmr. minum, mangan, angin udan;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gedhé, makna gedhé, definisi gedhé, tegese gedhé, tegesipun gedhé

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.


0