gumela

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gumela Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦩꦺ (me) (la)

krama/ngoko

  1. katon cêtha
Kacocogna karo wela.








Kata kunci/keywords: arti gumela, makna gumela, definisi gumela, tegese gumela, tegesipun gumela
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org