Menyang kontèn

gumiwang

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

gumiwang
Lingga: (giwang)
br

  1. mlèsèd, owah;
  2. lingsir (nggléwang) tmr. srengéngé;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gumiwang, makna gumiwang, definisi gumiwang, tegese gumiwang, tegesipun gumiwang

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.