gumrêdêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gumrêdêg Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦩ꧀ (m) ()ꦢꦼ ()ꦒ꧀ (g)

krama/ngoko

  1. gumrudug (wong akèh mlaku bêbarêngan).









Kata kunci/keywords: arti gumrêdêg, makna gumrêdêg, definisi gumrêdêg, tegese gumrêdêg, tegesipun gumrêdêg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org