gumrêgut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gumrêgut Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦩ꧀ (m) ()ꦒꦸ (gu)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. mêmpêng
Kacocogna karo grêgut.








Kata kunci/keywords: arti gumrêgut, makna gumrêgut, definisi gumrêgut, tegese gumrêgut, tegesipun gumrêgut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org