gumregah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gumregah Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦩ꧀ (m)ꦫꦺ (re) (ga) (h)

krama/ngoko

  1. njênggirat tangi
Kacocogna karo gregah.








Kata kunci/keywords: arti gumregah, makna gumregah, definisi gumregah, tegese gumregah, tegesipun gumregah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org