gumyur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gumyur krama/ngoko

  1. campuring sorot padha sorot, padha dene gumêbyar;
  2. bingung atine marga kagèt lsp.








Kata kunci/keywords: arti gumyur, makna gumyur, definisi gumyur, tegese gumyur, tegesipun gumyur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org