gunita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gunita (Snk) (Kw)

  1. kagunan, kapintêran;
  2. rêmbug
Kacocogna karo
  • guna.








Kata kunci/keywords: arti gunita, makna gunita, definisi gunita, tegese gunita, tegesipun gunita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org