gunjara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gunjara Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦚ꧀ (ny) (ja) (ra)

krama/ngoko

  1. êngg kunjara.









Kata kunci/keywords: arti gunjara, makna gunjara, definisi gunjara, tegese gunjara, tegesipun gunjara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.