gunting

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gunting Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦤ꧀ (n)ꦠꦶ (ti) (ng)

krama/ngoko

  1. araning piranti awujud kaya lading loro kaya kacip;









Kata kunci/keywords: arti gunting, makna gunting, definisi gunting, tegese gunting, tegesipun gunting
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org