gunung kêndhêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gunung kêndhêng Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦤꦸ (nu) (ng)ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê) (ng)
Lingga: (kêndhêng)

  1. gunung kang lêlarikan dawa;
  2. gunung-kêndhêng









Kata kunci/keywords: arti gunung kêndhêng, makna gunung kêndhêng, definisi gunung kêndhêng, tegese gunung kêndhêng, tegesipun gunung kêndhêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org