gupi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gupi (Kw)

  1. kocap, crita;
  2. dolanan nabuh gamêlan.








Kata kunci/keywords: arti gupi, makna gupi, definisi gupi, tegese gupi, tegesipun gupi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.