gupit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gupit Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦥꦶ (pi)ꦠ꧀ (t)

  1. (Kw) sênthong paturon;









Kata kunci/keywords: arti gupit, makna gupit, definisi gupit, tegese gupit, tegesipun gupit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org