Menyang kontèn

gurniti

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

gurniti Aksara Jawa: ꦒꦸꦂ (gur)ꦤꦶ (ni)ꦠꦶ (ti)

  1. br gurnita.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gurniti, makna gurniti, definisi gurniti, tegese gurniti, tegesipun gurniti

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.