guru-bantu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

guru-bantu Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦫꦸ (ru) (ba)ꦤ꧀ (n)ꦠꦸ (tu)

krama/ngoko

  1. guru ing pamulangan angka loro sing dadi pambantu.









Kata kunci/keywords: arti guru-bantu, makna guru-bantu, definisi guru-bantu, tegese guru-bantu, tegesipun guru-bantu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.