guru-nadi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

guru-nadi (Kw)

  1. guru;
  2. guru-laki.








Kata kunci/keywords: arti guru-nadi, makna guru-nadi, definisi guru-nadi, tegese guru-nadi, tegesipun guru-nadi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.